5.7.11

Klepio sam nešto

Skoro je ovde bila anketa na temu "Ukrao sam nešto"...
Evo rezultata:


 

 

 

 

 


 
Total Votes: 25

Ja se sećam da sam kao klinac, predškolsko stanje, prisvojio jedan autić za koji sam prethodno pitao da li može biti moj! Drugar mi je odgovorio da naravno ne može i glupi ja sam ga samo ćušnuo u džep kad ovaj nije gledao. Čuvam ga i dan danas, kao opomenu na tu primljenu životnu lekciju :) Autić ništa naročito, ali u tom trenutku munja! Nije mi ni palo na pamet da sam se odao tim pitanjem i da ću svakako biti prvi i jedini optuženi kad provali da mu isti fali. Mislim da se nakon toga i nisam nešto viđao sa tim likom. Bilo je to na hrvatskom primorju, te me je daljih blamova spasao rat i prateći idiotizmi. Pomislim onda na svoje roditelje i odnos njegovih prema njima. Ah... Zemljo gruvaj i otvori se. Mene to, jebi ga, proganja evo već preko četvrt veka!Nakon toga se ne sećam da sam ikad klepio nešto. Baš pokušavam da se setim... Ne mogu garantovati, ali evo u trenutku se ne mogu setiti. Poprilično sam siguran da nisam... Jednostavno znam koliko mene izbaci iz takta kad mi nešto od stvari dobije noge. Koliko god to materijalno bezvredno bilo. Emotivna vrednost je uvek nešto drugo, ali sam vremenom shvatio da retko šta od predmeta oko nas nema svoju kopiju. Ako bih sada to radio, klepio šta god, znam da bi motiv bila čista osveta ili ti pakost kao takva. To mi je i glavni motiv za sve bezobrazluke koje činim ovih dana. Oko za oko, zub za zub :)

Takođe ne podnosim i krađe u vidu prisvajanja ideja, raznoraznih tehničkih i umetničkih rešenja, svakakvih zasluga, fazona, bilo čega što je stvoreno iz truda ili muda. Spisak je ogroman, prestaću na samom startu uz komentar da tuđe perje nije za našu kitu! Oh da, iskusio sam i to na svojoj koži ranije. Uh... Godinama sam se posle nadao "slučajnom" susretu sa takvima u mraku. Danas kada sam gistro zreliji, sve mi je to smešno, ali ne mogu da odolim i ne pribegnem metodi pakosnici. Tako jedan delić svoje energije usmeravam blagom zagorčavanju dana odgovornom licu. Bude li neko ostavio komentar poput "pusti budale" ili "pametniji popušta", imaće tu čast da me malo oseti u praxi :)

Sudeći po rezultatima anonimne ankete, okružen sam kleptomanima :)
Na prvi pogled sam se malo uplašio, ali kad sam pročitao neku definiciju sa neta, sve je bilo mnogo jasnije:
Kleptomanija (grč. kleptein-krasti+mania) je poremećaj kontrole nagona. Kleptomani su nesposobni suzdržati se od poriva za krađom. Prilikom krađe raste osećaj napetosti, a nakon obavljenog dela bez posledica dolazi do osećaja zadovoljstva. Sam čin povezan je sa seksualnim uzbuđenjem i kleptomani su ovisnici oadrenalinu


Naravno da je povezano sa seksualnim uzbuđenjem! 
Pa ovde dolaze samo uzbuđeni :)

5 comments:

Retka Zverka said...

Ono u šta ne verujem je da niko nikada ništa nije ukrao. Svi ostali odgovori su mi smisleni. Ja sam u rubrici "par puta".

Hehehehe, a sve je počelo od odelca za Barbike. I sve devojčice su marnjavale po nešto. A, sećam se, ej, koja je to savest bila u meni sa malo godina. U to vreme, bilo je "moderno" da svako dete 'api po neku sitnicu iz samoposluge. I ja ćapim neku čokoladicu sa kokosom, i vratim se i stavim je nazad u raf. Eto toliko o mom lopovskom mentalnom sklopu. Onda su došla neka druga vremena, pa se nisam baš snašla u njima, cccccccc.

arsa said...

Naravno, odelce za Barbiku, dok si Kena namerno ostavljala nagog! :))) To ti nije ni padalo na pamet da otimas.

arsa said...

Setio sam se jos necega!
Krenulo je na zalost sve da se vraca...

Krao sam par puta porno casopis!!!
Veoma profi, ako smem da dodam i malko mi bude oprosteno. Kupujem jedan veceg formata, stavljam ga na pult, placam i uzimam casopis dok kurvinjski palcem zahvatam drugi erocki casopis manjeg formata koji se nalazi "slucajno" ispod placenog.

Retka Zverka said...

Pa jeste, sada i ovo sa seksualnim uzbuđivanjem, ama sve je jasno.

Šta ćeš, Ken je po definiciji stvari bio opredeljen za nudistu. Tako mi se zalomilo, nije da se žalim, ccccc

Čekaj, sad ovo sad pornjavama, je l' to nešto tinejdžersko ili skorije? Nemoj sada da me razočaraš sa odgovorom. :D

arsa said...

Hmmm, ajmo jedan diplomatski odgovor... :)

Bilo je to onomad dok je jos papir vladao nasom planetom. Od kad imam misha ispred sebe (opticki uredjaj, prim.aut.) palac je zamenjen od strane kaziprsta! Jedan klik udaljen od bluda :)

U medjuvremenu sam jos i dodatno evoluirao, pa sam trenutno na nivou gde mi srednji prst ima dominantnu ulogu u kradji uzdaha :)))

Jos uvek ne znam sta me ceka sa domalim i malim... Vreme ce pokazati.