6.7.11

Jutarnji program

Jutarnja karačina se bez pardona može tumačiti kao višestruko korisna stvar! Ima li koga da je odoleo, bez očiju otvaranja, pustiti ćontu da uranja? :) Vaistinu moćno! Još nisi izašao iz ko zna koliko prljavog sna, stiskaš kapke da ti iz glave ne pobegnu sve akterke koje su ti pravile društvo tokom noći i sad napokon imaš priliku da sam režiraš nastavak! Ok, kaže nauka da san traje nešto sitno pred buđenje, ali to ništa ne menja. Neće ni nastavak trajati duže.[Molim devojčice da se same pobrinu oko konverzije roda u tekstu kako bi doživljaj bio potpun...]

Krajnje je nepotrebno objašnjavati efekat zadovoljstva koju pruža Snoška Sabajlus, tako da će taj deo odmah biti preskočen. U zimskim danima može joj se pripisati prosto funkcija zagrevanja pred suočavanjem sa spoljnim minusom. Svakako će nas drmusanje rasaniti i eventualno zameniti jutarnju kafu. Nema eto dodatne dehidratacije. Potom preznojavanje. Ko kaže da zornjak mora biti usporena, nežna i romantična kreacija? More, svom snagom i punom parom pa da se sve puši. Svi otrovi na pore da izlaze, prozori da se magle. Nama dečacima se tokom noći, a pogotovo u zoru refiluju mošnice, te nas ozbiljno drma testosteron. Kad se probudimo i nije dignut, to je znak da nešto nije u redu. Dakle, devojčice iskoristite priliku kad smo već tako odmorni i puni energije kao Durasel baterije (traje duže od običnih). Tu prepoznajemo i momenat arčenja kalorija i podizanje sveopšte fizičke spremnosti učesnika. Kaže nauka da se cirkulacija znatno poboljšava i smanjuje se rizik od srčke. Dobro, to važi za svako doba dana. Ovo je povezano i sa eliminacijom migrene, kao i smanjenom šansom za razvijanje dijabetesa.

Ondak malo kozmetičarskih zahvata u vidu pilinga (upravo proporcijalno stepenu podivljalosti) i neravnomerne depilacije (isto). Da ne pominjem sjaj lica, očiju i kose usled povećanog lučenja estrogena i drugih ključnih hormona. Sledeća korisna stvar je glasovno razgibavanje, pogotovo ako glas koristite na poslu, bilo da ste prosvetar, operski pevač ili držite tezgu na pijaci. Za mene, mutavog programera, to i nije od nekog značaja. Sporedni efekti su da probudite ukućane ako ih ima, istraumatizirate sitnu decu ili čak alarmirate komšiluk. Doduše ovo za komšiluk ste možda potajno i želeli...

Ovom praksom se vrlo lako može zakasniti na posao, ali se takođe može i započeti sa praksom ustajanja na vreme ukoliko počnete redovno da pratite jutarnji program. Međutim, kad dođete na posao, prosto zračite od zadovoljstva, ne skidate osmeh sa lica celo jutro, te vam i najveći nelikovi na putu do, kao i u samom preduzeću, izgledaju kul. Neprocenjivo, a?

Jutarnji je majka!
Hajd' neko sad da ospori :)
Sutra morgen da sam video izveštaje kako ste se pre otvaranja očiju dovatili genitalije koja leži kraj vas!

14 comments:

Retka Zverka said...

Dobar ti je ovaj jutarnji program, al' na žalost nisam kompetentna bilo šta da dopišem ili otpišem, a da to ne bude čista lagarija. Zato ću da kušujem.

arsa said...

:)
Pročitaće ovo valjda neka dobra duša i ponuditi iskustvo!

Ne bude li bilo promena u narednih šes' meseci, eto mene u dobrovoljcima.

Retka Zverka said...

Ahahahaha, svi samo obećavaju promene, pretvorili se u demagoge sa preciznim rokovima. :D

arsa said...

Javno obecanje evo dajem na svoj imendan!

Nezvao se ja Lorimer...
:)))

Retka Zverka said...

...rođen 52. Limburga 3052. godine. :))))))

pekmez said...

ja zornjak ne mogu da obecam, al prepodnevne rekreacije vazi. Moze
i dve dlakave muve jednim udarcem
ako je zverka zverka.

arsa said...

hihihi...
zverka u nebranom grozdju.
:)))

spirit said...

zamisli da si sa pekarom u semi, i treba pogodis njegov jutarnji :D


a naucnm delu dobrobiti jutarnjeg zaboravio si da dodas i da je to po doktorima, najsigrniji nacin da dodje do umnozavanja sudeonika istog, te se praktikovanje savetuje onima koji zele cucle i pelene ili su dovoljno budni za jos neku misao A sta cemo posle :D

Retka Zverka said...

@pekmez, ja ništa ne obećavam. :))

@arso, i to u crnom. :D

arsa said...

@spirit, aha... vasa celija jos pospana, pa dosadni spermic maratonac bez problema stize na cilj :)
mudar savet.

pekmez said...

znam zverko samo se bezobrazno nudim.

prednost jutarnjeg vremena sporta i razonod je da je ujutru tvrd i muskim kojima je mlohav uvece i da posle
jutarnje rekreacije partner ne zahrce.

arsa said...

zahrkasmo, ne mozemo ti odgovoriti na vreme :)

balerina said...

jutro je, juuuutro je :)))
uh....jutro mi je najlepsi period dana, vec posle 11 uvece mi se spava i zeva. i sa lepim jutrom ceo dan je drugaciji, nekako pevusim ...kao danas na primer :)

arsa said...

logican nastavak ovog posta je obogacivanje istog multimedijalnim sadrzajem sa detaljima tog prakticnog primera od jutros :)))