25.7.11

Javni zahtev

Pre neki dan me je startovala na Fejsbuku izvesna T#i#j#a#n#a K#o#l#a#r#o#v i zatrazlia ni manje ni vise no da joj budem prijatelj. Odgajan u hriscanskom duhu sa zeljom da se nadjem kad zatreba, a i videvsi sve cvrste sise i gola dupeta na ponudjenim slikama, bez razmisljanja sam odlucio da joj izadjem u susret. Pokusavao sam mozda u 2-3 navrata da je se setim iz svog prethodnog zivota, ali bezuspesno. Cak ni zajednicki prijatelji nisu pomogli.Proslo je tako par dana i ja sam zaboravio na svoju novu prijateljicu. U jednom banalnom naletu iskrenosti, u vecernjim satima kada me vec stize umor svrsenog dana, priznam devojci da me je cimnula neka pornicarka, ali da se ne mogu setiti da li je i otkud znam. Opisem ukratko pomenute sise u dupeta... Cvrstinu i gol(g)otu... Otvara ti ona moj profil, kad ono sve zatvoreno. Zaboravih da sam koji dan pre, eskperimantisao sa zastitom privatnosti i blokirao od ociju javnosti sve sto je moglo da se blokira. Uh, koja greska... Nakon vrlo kratke razmene misljenja da li sam i koliko jadan, devojka raskida prijateljstvo na FB sa mnom! Besno odlazi u krevet, da bih ja prisao racunaru i odlucno zapoceo da investigiram "hu d fak iz Kolareva". Naravno, proverio sam prvo status svoje veze kad nam je vec prijateljstvo uzdrmano. Nepromenjen... Uh, dobro je.

Nije mi trebalo duze od 10 sekundi da primetim sto pre par dana nisam. Svaka slika na sebi je imala u donjem desnom uglu potpis web strane sa koje je potekla. Otvorim ti sajt i imam sta da vidim. Sve sama Tijana do Tijane i njoj slicne... Sve vrvi od greha! Ne znas gde bi pre da kliknes. Uh... Bes me obuze. Sva sreca sadrzaj je bio zanimljiv, pa sam uspeo malo da se smirim.

Te veceri samo sto nisam spavao na kaucu, a jos mi je pride poremecen kontinuitet redovnog seksualnog zivota.

U znak obestecenja, zahtevam ovako javno, da mi gore pomenuta T.K., popusi qrac u vidu ljudskog izvinjenja za pricinjene neprijatnosti!

Hvala unapred.
8 comments:

Retka Zverka said...

Kako izgleda život na Facebooku

arsa said...

da,da, video sam ovo.
odlicno!

balerina said...

svaka cast ovom sto je montirao :)
ja stavljam sve ljude sada na ignore, vise me niko ne zanima...a i izbacih gomilu nepoznatih likova. medjutim, nisi ti arsicu lud :))))))

arsa said...

nisam ni malo lud, znam...

sram nju/njega bilo sto zloupotrebljava moj i dalje aktivan odojcadski instinkt!

spirit said...

e izmedju ostalog zato ja nemam fb :D
a i ovako najavili oni hakeri da ce ga sruse bese u novembru ;)

pekmez said...

znao sam da je neko sranje na pomolu cim sam resio da se okacim na fb.

arsa said...

@spirit: paradoks, ali ja sam iskreno poceo da trosim FB tek pojavom G+ :))) nekako mi je uvek bio zamarajuci, previse komplikovan. ovaj G+ jednostavan, debilan, sve mi sazvakano.

@pekmez: nadjite me da budemo drugari :)

balerina said...

nadji i mene !