29.3.10

Plagijati


Nije me hteo san pre par veceri i po pravilu me uspava besomucno krstarenje po svim onim krsh programima koje kablovska televizija nudi. Nako par minuta  nalećem na Sex Shop Kanal koji uz sinhronizaciju prenosi jedna domaća televizija. Sjajno!


Ceo koncept je identican onome za prodaju ostalih gluposti koje guta potrošačko društvo. Naravno tu je i taj neizostavni glas oduševljenja i topline kojim se preporučuje proizvod koji smo čekali sve ove vekove. Ovoga puta je u pitanju Senzacionalno Plavetnilo, kako bi bilo u bukvalnom prevodu. More, klasican vibrator u boji plavo. Sve radnje radi za tricavih 50ak jura. Mozete da doprete do pozante tacke G ako niste do sada, stimulisite kliću kad već dečko nije u stanju da vam ga locira. Inveticija u sopstveno zadovoljsvto, kako kaže lepojka u društvu razdraganog frajera. Oborile su me s nogu ispovesti zadovoljnih korisnika. Milina se primeti u njihovim očima, a da nisu ni izgovorili reč hvale. Ma malo je falilio da zadignu suknju i na brzaka demonstritaju sve blagodeti aparata.

Veštačka đana je malo skuplja, ali to izgleda proističe iz malo veće kompleksnosti vašeg organa. Niste mnogo savršenije, ne dižite odmah nosić. Nepunih desetak jura. Na netu sam kasnije pronasao snimak gde su se ova dva aparata dovatila. Divno. Demonstracija jednog drugim... ili da budem precizniji, jednog u drugom. To je verovatno nameneno za pošetnike, ali i moja duša je zaigrala pred dirljivim priozorom.

Odgledao sam sve do kraja zamišljajući sebe pred kamerama sa onom cickom, kako s pregršt entuzijazma veličamo plastične substitute naših originala što ih u gaćama jatakujemo. Držim ono čudo i pitam se... hm, neiskusno sa moje strane. Rekoh, držim ono čudo i prisećam se koliko se razlikuje od njenog hajduka. 
Znam da misli isto, jer te fine su najgore.

Preporuke za održavanje: prati sa vodom i soda bikarbonom. Trajaće vam duže! 
Šalju i baterije, ako nekog zanima.

7 comments:

pekmez said...

Imas neki sajt sa slikma dlakavih kuratih muskaraca koje su ostavile njihove bivse ili sadasje ribe?
Ne one sa gejevima.

arsa said...

:)))

nema toga, a da ja znam.
odlicna ideja, inace!
net je prepravljen sajtovima "bivsih" riba, ali nigde "bivsih" ili bivsih frajera. Devojcice ne zaostaju mnogo sa pracenjem pornografije na netu, ali izgleda da ih jos niko ozbiljno ne shvata.

vreme je za revoluciju!

inace, bio je ranije jedan veseli sajt za njihove oci u stilu danas poznatog "IShotMyself". Krstaris tako fotkama qrceva i ocenjujes (0-10). naravno, bilo je ocenjivanje svih drugih interesantnih delova i drugog pola. sigurno je fejsbuk ideja ovde zaceta :)))

moram priznati da sam imao pristojan prosek nakon par meseci. sigurno zahvalljujuci gej populaciji, ali ne mari sve dok nas neko zeli :)))

pekmez said...

jbt danas sam na mrezi procitao da Gspot ne postoji.

gdja koma said...

e arso super ti je ono za croatia :))
jesi poslao slavoljubu? :)))))))

nego da ti pokazem svoj poslednji izum http://www.youtube.com/watch?v=Aq4G4H6zaSk

Anonymous said...

i nije ti citak ovaj layout ...onaj je bio bolji..i lomi mi se...

arsa said...

uh, ne staj mi na muku...

onaj prethodni je bio neki custom made, svideo mi se, ali je pakao za odrzavanje. Ovaj je sad skroz napravljen pomocu Blogger template designer-a. Svadjam se malo sa bojama, ali mislim da je ok.
kako ti se lomi? Primetio sam da IE zajebava pri prikazu. ne zaobljuje mi ivice...

arsa said...

Komo slatka, djasvi mi se :)

Sasvim drugaciji filling sad ima sa zvukom! Gledali smo "mute" pre nekih sest meseci, ako se ne varam?