6.3.08

Dendrohronologija


Nema vas kao qrca na
Odmah krenem ozbiljne teme i vi se razbežite. Taman sam se ponadao kako će ove strane da steknu izvesnu težinu kojoj pretenduju od najranijih dana, kad ono moša. Jeste li znali da postoji i toša? Tek pre par dana su me prosvetlili. Moša je kad kreneš nekog da opandrkneš pa staneš, a on se štrecne. Dobro, može i ona, pardon ljubimcima(!). Toša je kad ne uspeš da izbegneš kontakt i stvarno ga / je nabodeš. Tada si jebao čvorka! Nadam se ne Čedu... Znači, moša za ozbiljnost.

Možda vas je uvredio moj qrco-bolešljiv stav po pitanju onoga što je naše, a nije? Možda moj nepravedni i ničim izazvani zatvor i dehidratacija semene tečnosti u nedelji koja je sledila nakon toga, kada su nam zatvorlili vodu u firmi? Tako mu i treba kad mu jezik nije dlakav!

Kuj će ga znati. Čim čitate ovo spremni ste za nova jahanja!
Ipak, nije mi svejedno...

Od ovog vikenda na mom poprečnom preseku primetno je povećanje broja godova. Mada, moram priznati da su se i sami godovi uvećali, jer sam opet počeo da žderem i ugrožavam svoje zavidne proporcije. Prvi rođiš da imam utisak kao da se nije ni desio. Polako postaje moj praznik :) Moji su se uzeli tačno dve godine pre mog rođenja, te se istog dana slavi i njihova godišnjica. Ah, dete ljubavi :) Eto i taj moj jedini dan u godini - nije moj :)

Sudeći po svemu žešće mi je opala popularnost :))) Ranije sam se sa kumom takmičio čiji je spisak čestitki duži. Ove godine ne smem ni da pomišljam da mu izlazim na crtu. Valjda svi tripuju da sad kada sam zakoračio u treću deceniju i nije mi do veselja. Cccc... :) Šalim se. Zapostavljam ljude oko sebe i promenu toga sam sebi poželeo u novoj vožnji oko Sunca. Dobro, i još po neku... nešto, pardon. Samo nemojte ovde da mi krenete sa čestitkama. Molim lepo :)

Dok me još drži to praznično raspoloženje, odlučujem da vam poklonim malo moje prošlosti. Da budem precizniji: blamova iz iste. Ponašanje se može prepoznati u postupcima linkova iz sveta show business-a! Ne nisu moji porno snimci, odmah da vas razočaram. Time sam vas ranije mamio i pecao. Ovaj put, to su fotke sa nekih mojih rođendana od pre više od pola mi života. Rekao bih sad uživajte, ali mi nešto nije spojivo :)

[obrisane slike]

Jeste, lepio sam svakakve ljige po zidovima i jeste imao sam kose za izvoz :)
Svaka sličnost (pre par minuta otkrivena) na poslednjoj slici sa likom na zidu je slučajna!

10 comments:

komentar said...

NE LAZI DA TI JE DANAS BIO RODJENDAN!!!!!


mlad i prav kao ruza ljubi ga KOMA :)
ima friz mene zajebao :)

Az said...

Jao, bas smo bili klinci!

pekmezodsipuraka said...

Bacalo se cvetje na tenkove, tete za tri crvene, etc


Imas kvaran pogled od malih nogu.

Arsa said...

hvala :)
u nedelju mi bio.

evo malo opisa slika.

na prvoj slici sam sa najboljim drugarom Banetom iz detinjstva. odrasli zajedno.

na slici broj dva su mi najbolje drugarke iz osnovne. kasnije sam nastavio da se druzim samo sa jednom od njih dve koja je ovde medju nama od pre par dana :) veliki pozdrav!

Njiova drugarka, cicka na cetvrtoj slici skroz levo, je moja prva seksualna fantazija. ne znas ko je bio smotaniji u to vreme tako da nije nikad bilo nista od toga. Imam par ruznih uspomena vezano za nju, ali i dalje mi je slatka. Poslednje sto znam je da se udala za fudbalera, otisla za Spaniju, multiplicirala i uzima casove gitare. Serija! Nesvesno, od tada se klonim crnogorki :)))

Na poslednjoj slici, gde poziram, je sestrina najbolja drugarka iz tog perioda. Jednom sam joj rekao da podseca na Bebi Dol pa sam dobio djonom u cevanicu. Od tada pricam da poznati lice na moje sagovornike :)

spirit said...

pazi ga u odelu :)))
Eh sta ti je zal za mladoscu :D
lepe uspomene...
ja koliko se secam zidova svojih ortaka, nisu kacili Tom Kruza vec Keli MekGilis, kad je vec bio in Top Gun film :))
I naravno Sabrina i Samantha :D

sranjoprav said...

U celoj ovoj prici mene najvise zabrinjava zasto je arsi na doticnom TV1000 zafalio bas taj deo "slagalice".

Arsa said...

koliko god šašavo bilo, drago mi je da je fokus prebačen sa mog izgleda na moju seksualnost :)

možda sam onomad i bio gej. to bi objasnilo dosta stvari :) čak mi je i prva uloga pozorišna bila "Homo God of Waters" :)))

Inace na zidovima je najvise Dzulije, sto opet dovodi u pitanje moju nastranost, jer cete zakljuciti da sam se lozio na prostitutke!

onda priznanje da nisam deflorisao crnogorku...

jos mi nesto promice?


Eto, razvojni put jedne drolje!

pekmez said...

Tuzna je njena sudbina.

koma said...

srecan ti rodjendan arsice :))

meni se sve cini da smo skoro slavili tvoj rodjendan...uhhh...nemam prestavu o vremenu...

zelim ti sve sto sebi pozelis :)


koji ti je period 'detinjstva' (do 21.godine) bio najinteresantniji?

Zuup Detoup said...

Hehe, šmekere!
Srećan ti rođos!

I meni se juče pojavio 31. god na deb(e)lu...

:)