18.3.08

Akustika

Vraćali smo se sa jednog festivala iz već nemam pojma odakle. Znam samo da smo u Budumpešti i da moramo prenoćiti. Ekipa se deli na one koji će spavati u Slavišinoj gajbi, na one koji će ići u hostel i na par njih koji nastavljaju put ka rodnoj grudi. Slaviša ima sjajno razrađenu šljaku u prestonici severnog suseda: prodaje dnevne novine, magazine i sl. našim gastosima. Sa još par drugara se smenjuje na svakih desetak dana. Doček robe, špartanje, raspodela, kuntanje, pa u krug... Odatle mu iznajmeljna gajba, za potrebe od preduzeće.

Ovoga puta dežurni je bio Aljoša. Sjajan lik, uvek mi ga je bilo drago videti, ali se poslednjih godinu dana baš i ne radujem kada nam se ukrste putevi. Što? Skinuo sam mu ribu... Barem sam tako mislio do ove večeri.

Nije mi se spavalo, a ni njemu. Sedosmo u kuhinju i reč po reč, čašica po čašica, iskoči iz mene izvinjenje. Rekoh kako mi je neprijatno, da se ne ljuti, nisam namerno :), nadam se da mu ništa nije značila. Ni da čuje. Odmah me u startu prekida i kaže da ne budalim. Da je presrećan što se otarasio te bede. Ha!? Zbun. Kamenčina se zakotrlja niz slabine.

Krenusmo kao najstrastvenije kokoške da tračarimo dotičnu. Ništa nije bilo bez razloga i svaka stavka primedbi je nailazila na međusobna odobravanja i pružala nam ličnu satisfakciju da je ipak sa nama sve u redu. Partija se rasplamsavala i postajali smo sve pijanijij i bučniji. Na svakh par minuta jedan drugoga utišavamo jerbo stanari, originalni mađari, imaju lake snove, a i zgrada je dosta akustična pa sve odjekuje pustim hodnicima.

Tako ti ja sa svojim novim najboljim pajtosem prelistam veći deo prošle godine. Sva društvena dešavanja, njagova početkom godine, moja sredinom. U jednom trenutku neko postavi pitanje datuma. Od kad, do kad... Kako beše? Čisto za sebe da budemo načisti u glavi.

Muk.

Pa jebote... ona je nas preklopila tih metar dana!

Jebeš stanare, udri po smeju...
Hahahahaaa, odjekujemo po hodnicima
Kako smo se samo slatko ismejali.
Hahahahaaa, budimo ukućane
Kako nas je samo slatko odradila ;)))
Hahahahaaa, svako joj čast

12 comments:

Az said...

Gde nalazis ove fotke?

pekmez said...

Kako bi se tek osecali da vas je "kurva" okacila negde kao eksbojfrend seks?

Laganica vas pojebala cemu tolika buka. Sta nije lako biti meso.

komentar said...

:)))))))


moram nesto da primetim....slika koju si okacio okrece mi stomak. ne prija mi. mislim da ima veze za zavrsnicom u rekvijumu i dno dna ljudskosti kad je covek slab.
mozda se tripujem, ili imam problem sa guzovima....ali mi nikako ne prija ova slika

Arsa said...

Fotke su uglavnom iz bogate kolekcije svakojakih gluposti koje skupljam i kolekcije erotic art fotki. Kad bas nemam odgovorajucu tu je prosto guglovanje na temu.

eto, nekom se svidja, nekom ne :)

je li Koma, ti mi to i dalje prebacujes za lubrikant?

Arsa said...

Ma lepo je biti meso! Motivise :)

Naravno da bi sve dobilo zajebanu notu da su necije emocije bile ukljucene u sve to. Ovako sam nabacio kredit za prosla i buduca ista ponasanja sa moje strane :)))

Diskriminacija Pekmeze moj! Ja sam bio jos gori, a nisam napredovao dalje od "drolje"! Cccc

:)))

Arsa said...

btw, ja sam ranije, kopajuci za pornjavom po netu, imao zescu nadu da cu naleteti na neku bivsu, drugaricu, poznanicu :)

samo mi se jednom to desilo :)))
opet kazem, vazno da je glava ladna...

komentar said...

ne uzvracam bre :)
pa ono sa lubrikantom je tako dobra fora, lepo si me ismejao :)))
dzubre dlakavo :)))

mislim da je moja psiha kada je ovako nesto sa guzovima malo previse osetljiva ..ne znam zasto.

spirit said...

sto bi se reklo:
Ko zna-zna! :))
ako vam tad lose nije bilo, sto sad da vam bude :D

Arsa said...

ma ne bunim se...
samo dajem ideju i kvarim fine posetioce ove lokacije :)))

spirit said...

e ako je zbog toga, onda prosiri temu ;)

pekmez said...

Kad kupim Merdzu ima da okacim ovakav znak napred.

koma said...

jebote! kako ce da ti chuchi ima sve cupike da se okrecu za tobom.
obavezno neku zlatnu sulju navuci