8.11.07

Kada pada seks


Na prvom sastanku
2 (22%)
Drugom, trećem viđanju
2 (22%)
Nakon nedelju dana
1 (11%)
Nakon 10+ dana
2 (22%)
Nikad :)
2 (22%)

Votes so far: 9
Poll closed

Još jedna potvrda da se ovde skuplja izuzetno šarekoliko pornićarsko društvo! Samo što se ove devojčice iz poslednje kategorije ne javljaju po običaju i kvare nam statistiku :))) Nek pate kad ne znaju same sebi da pomognu.

Kada sam počeo da se lepim za devojčice, zasitivši se jelte dečaka :), ustaljen je izvestan šablon kao prećutno pravilo kako je funkcionisao moj seksi život. Naime, nakon poštenog merkanja, zverkanja, razmene osmeja dok se ne ubuđaju, pada smuv. Za nekoliko dana već mogu da se igram sa sisicama. Nekad istovremeno dobijem pristup i HolyWood-u (jedno L), ali samo Piano pristup. Kako kenjam... Sve svemu, snoška je otprilike na repertoaru nedelju do dve nakon prvog poljupca. Isključivo je ovo bio produkt moje glave, trip da treba "brate da je ispoŠtujem..." (koristiti: munze natakce). Doduše, na takve "fine" sam i naletao, bio moj trip ili ne, nije moglo drugačije. Neka ipak ja preuzmem svu odgovornos'. Tako ti ja funkcionisao dok nisam naleteo na veliku ljubav i kad se naglo ugasi moja porno karijera.

Godine su prošle pune muka, ginulo se za slobodnu 'aljinu... Danas je priča malo drugojačija. Danas se devojke satiru od kurtoaznog pristupa našim željama. Odmah sve, sa eventualnim zakašnjenjem od par sekundi! Možda sve to ima veze sa iskustvom koje su stekle u međuvremenu, godinama koje skrivaju u svojim tašnicama ili sam ja napokon ovladao veštinom hipnoze i sugestije. Ne pominjem svoje zmijsko telo, jer hoću da verujem da u meni ne vide samo objekat strasti i požude :) Ne mogu pričati kakva je situacija sa populacijom koja se trenutno nalazi u periodu kao ja u prethodnom pasosu. Samo znam da su ove matorke extra! Izgubih dobar procenat čitateljki ovim komentarom :)

Vrativši se na slobodno tržište pre izvesnog vremena, nalazim se u situaciju koju sam priželjkivao u ranoj mladosti. Ipak, koliko god mi to prija, ne mogu da zaboravim i da me ne štrecne ponekad moje staro pravilo. Đoka pravilo, samo moć navike. Ja bih možda i dalje praktikovao ustaljenu proceduru, ali mi jednostavno ne dozvoljavate :)

Vidi ovaj, stani, slušaj, gledaj, pazi. Aaaaaaaaaaaaaa! Maco... :))))

Zasto su danas devojke ljute, U moje vreme bilo je drugo, rodjen sam devetsto sedamdeset i sedme, nad Beogradom je duvao Jugo. Ipak se lako razumemo, ko kaze da nam je dosadno, kad bi se vratio u ono vreme tamo, isto bio bih sa svojom mamom. Lik sto igra i stoji na zidu, kazu mi sve je to samo slika, Njegosevom ulicom devojke idu, neka gledaju u sliku mog lika.

20 comments:

slavoljub said...

ja sam ta devojcica :-)

Sekula said...

Kada kažeš matorka misliš na...

spirit said...

kako sad taj odlazak na slobodno trziste bolje zvuci od nekadasnjega ? :))

Arsa said...

znam da si devojcica...
a ja sam onaj čika od sinoć :)

Arsa said...

morao sam malo da obojim u crno da ne ispadne da sam srecan i odrzim reputaciju depresivca :)

matorke :)
28+, sa barem jednom traumom iza sebe :)

znam da ta rec ima pogrdnu notaciju, ali kod mene izaziva postovanje, asocira na kompletnu licnost, stabilnu, sigurnu osobu koja zna sta 'oce...
Vracam citateljke na blog :)

Postoji mnogo gori izraz koji nikad ne bih koristio: polovnjače. Mada mi nije poznata tacna definicija iste. Da li je to samo u pitanju devojka odredjene dobi, razvedena il nesto trece?

Zna li ko?

Koji je pandam za nas džibere?
:)

Sekula said...

http://vukajlija.com/polovnjača

Anonymous said...

Svasta ciko pa polovnjace
su rasitnile petu banku,
a matorke su one preko 20.

Sekula said...

Viđao sam ja polovnjače i sa 20

slavoljub said...

polovnjača je valjda zbog toga što je pola šarcu dala :-)

Arsa said...

"Žena koja ima svoju istoriju u odnosima sa muškim svetom. Često razvedena žena." [Vukajlija]

a kakva je ona koja ima tudju istoriju :) ubo sam za razvod.

to polovna kao i kod automobila. dosta presla, ali redovno odrzavana, limarija jos ne treba da se sredjuje, cukana sa jedne strane, motor produvo ili ne... tesko da moz se nadje nesto da se samo sipa i vozi :)

kad razmislim, mislim da su matorke generalno preko 25. Do tih godina su ignorisale svoju generaciju i mladje, te jurile samo za starijima i iskusnijim. Nakon cetvrt veka starosti, pocinje mladja konkurencija da ih jebe sve zesce i zesce. Okrecu se ignorisanoj populaciji, koja pak sad jebava piliće. Dolaze u nezavidnu poziciju gde dotadasnje "sluge" postaju "gazde" :)))

Arsa said...

Kada se postaje Udavača?
Jel to neki prelazni period ili konstanta?
Mozda finalni otkucaji statusa Matorke? Moze li neko predloziti granicu?

slavoljub said...

7? :-):-)

Anonymous said...

Vi to o zenama na osnovu knjiga? Polovnjaca je
kad mozes da ih usitnis
za dva tri komata od 17 leta. Moze jedno polovce od 19 ljeta.

komentar said...

samo sedim i posmatram kako kenjate :)

sve muskarac do muskarca :D

komentar said...

pardon muskarchina :)


ja sam jedan od ona dva, za prvi sastanak. kada me je big milosh kurcem prosvetio shvatila sam da se nema vremena za gubljenje. ne pashemo, odo' ja dalje.
jao boze kada se setim Onog ja palim svetlo, on gasi..ja palim..on gasi....what fuck?!?


ali 4 dana mi je bio maksimum sto sam sebi zacrtala, jer ako ne mogu tipa da smuvam za ta 4 dana, necu nikad moci.

Arsa said...

od pre par dana sam poceo naglo da cenim vas "uzurbane" :)

ljudi...
kako bih voleo da vam prepricam poslednjih desetak dana, ali se ne usudjujem :))))

nemojte me mrzeti sto zabusavam sa pisanjem. ne biste mi verovali kad bih vam rekao da mislim na vas, a i ne bi bilo umesno :)

smislicu vec nesto

m1k4 said...

Ma drugi put je zakon...

Prvi put upoznavanje i poljubac, vec drugi put treba voditi u krevet, da se sto pre vidi kompatibilnost :)

Sad bas ako je neka konzervativna (a dobra) onda i moze da se ceka, mada sa tim konzervativnim (u mom slucaju) na kraju je uvek dolazilo do razlaza...

Velika preporuka za Arsinu "25+" teoriju

Sekula said...

Samo te čekam da se javiš

komentar said...

sine arso,

pij sto vise tecnosti :)

ne bih volela da mi propadnes :D

[arsa je moj ponos i dika :D, za razliku od sekule koji dize ruke kao da cu da ga vacarim... :))...sram te bilo, to si odmah jos na prvom 'dejtu'-clash trebao da uradis, pa da popricamo kako treba ;) ]

Arsa said...

bilo je dana kada nisam mogao ni sms poruku da otkucam.
sad sam malo zivnuo :)