13.12.06

Roze poze

Negde početkom gimnazije sam odlučio da je vreme da se menja krevet. Postalo je uzano, a snovi sve burniji. Presudan momenat je bio kad su letvice popustile i kad sam propao sa sve devojkom poda se. Njoj se svidelo, ali na žalost to više nisam mogao ponoviti. Uklonio sam ram kreveta, dovukao još jedan dušek iz šupe i u ćošku sobe napravio imitaciju francuskog ležaja. Zašto se to uopšte zove francuski ležaj? Zbog njihove pornićarske reputacije? Sumnjam. Misterija...

Uglavnom, nije više bilo opasnosti propadanja, padanja, o dasku glave udaranja, prstiju na nogama kvrčenja. Zbogom dosadne daščice i kučko Gravitacijo!

Nakon par nedelja moji su se smilovali i odveli me da biram krevet. Beše slaba ponuda i izbor je pao na model pod imenom "Julija". Celom svojom površinom krevet ima magacin za posteljinu koji se otvara poput školjke. Nije na razvlačenje - zavlačenje, no celina. Pizdim na propadanja u one spojeve na sred takvih kreveta. Od bitnih karakteristika se može navesti i to da na njemu uz neke lijane preovlađuje roze boja. Pravi jebodrom u najavi! Dimnezije 180 x 200 cm. Kad uđeš u sobu nema gde sem na njega. Dobar deo posla odradi mi sam. Previše za jednog, a malo za dvoje. More, milina kada raširiš sve četiri i koliko god se trudio ništa ti ne visi ni sa jedne strane.

Od tada on i ja smo Konstante, dok Promenljiva nikako to da postane. Pinki je na samom početku doživeo opasnu havariju. Prvi i poslednji put u životu da sam se radovao nekoj utakmici. Nakon skoka i sletanja na krevet ubio sam središnju gredicu nosilju. Kum i ja smo se odmah bacilii na majstoriju. Kilavo smo poboli neke kratke eksere što je držalo par dana. Gej scena u kojoj nas je moja sestra zatekla kako ležimo u skladištenom prostoru, jedan drži poklopac, a drugi lupa ekseri. Kasnije sam stavljao lepak za drvo, ali je i on popustio. Tek nakon par godina je zamenjena cela letva. Tadašnjoj je devojci, ni krivoj ni dužnoj, tih dana bilo veoma neprijatno od ostalih ukućana.

Dosta je čvrst ležaj što mi se veoma sviđa, te samim tim i pogodan za jo-jo efekat. Prilikom snošaja potrebno je samo uhvatiti ritam i sve se dalje odvija, manje više, samo od sebe. Tu je i dosta pogodna tapacirana daska iznad glave, koja u dotičnim trenucima zna da bude od velike pomoći. Jedno vreme sam je držao iza plakara, ali ubrzo osetih njen nedostatak. Nema uslova za vezivanje, tako da me je taj fetiš zaobišao.

Neponovljivo uživanje sam imao izležavajući se na njemu dok sam živeo na Brdu. Letnje popodne, vrućina se stišava, kroz šalone prolaze poslednji zraci dana, u daljini graja, sa terase dopire zvuk bambusovih letvica koje se sudaraju na laganom povetarcu... Niko mi nije bio potreban u tim momentima. Ništa me nije mučilo u tim danima.

Malo je Pinki počeo da škripucka, ali ne mari. Kažu Promenljive da mu to i daje neki šmek.
Eto, ko mi ne veruje... ;)

Baš gotivim svoj krevet!

3 comments:

Andjelija said...

hahahaha :)))))

super tekst :)))

a pogotovu deo kada ga zaljuljas da radi sam od sebe :D

ja vec 10 godina ne spavam na krevetu koji ima ramove....spavam na krevetu sastavljenog od drvenog postolja a dusek je gore.
ne postoji dobar krevet sa ramom za nas koji se koprcamo dok spavamo.

Anonymous said...

promenljive.. veliki jebac reklo bi se ;)

Arsa said...

samo da znas, zavrtelo bi ti se u glavu :)))

sjajno radi sam! ponekad se zbunim kako dugo traje ritam da moram da stanem i krenem ispocetka.