2.11.06

Jednom za svagda

U gomili spam-a od jutros kliknuh na jednu poruku od Jill. Ona me čak i ne poznaje, a brine o meni i mome k'o rod rođeni. Pročitao sam ponudu i sledio se. Pa otkud ona zna? Otkud ona zna da sam prošli vikend zakazao? Kad pre je ona mala raspričala? Mamicu joj maminu. Pa, bio sam premoren bre Jill. Radio sam i u subotu, a bilo je to treći put za redom. Ej, nisam mašina! Nije da se vadim, ali noć pre toga sam spavao 3-4 sata. Pa,... hm. Šta još dodati? Nije mog'o da vatrometira i jebeš ga! Gotova priča. Lupiš mu par šamara i pošalješ na spavanje. Još jednom da mi to priredi i giljotina!

Kaže meni Jill bez blama sledeće:

Take your chance to make her adore you. Outrun her ex in terms of size and performance! Getting a several months supply of this will be your best decision ever! Give her a chance to climax from penetration - increase your tool once and for all! Your girl can already start fantasizing about the huge you come and please her like never before. Check up here: http://bla.bla. You don't need to spend huge money on luxury items - it all will be worthless without decent physical equipment.

More... Ona puca gde smo najslabiji. "Outrun her ex...", čuj! Odavno smo preboleli tu fazu (pričam u ime generacija bliskih) kada svoju zver upoređujemo sa onime što je naša lična porno diva iskusila do tad. Zašto nas sad opet navlačiti na to? Stvarno jeftino i nepotrebno, kad znam da ću čuti kako mi je i najduži i najdeblji, jednom rečju najveći! To je jedini odgovor koji očekujemo i koji možemo dobiti. Bežali smo od onih koje pričaju da je taman. Te nisu iskrene. Batali diplomatiju.

Sećate se onog vica kad Muja prvi put zavitlao oružjem ispred Fate? Sav se šepuri i provocira Fatu "Jeli mala, kakav mi je, a?". Na šta će ona: "Pa, mali ti je...". Ne da se on obeshrabriti, te iz cuga odgovora: "Ah mali.... Možda je, ali zato tehnićar!". Fata zakoluta očima i obrusi mu: "Ma more ti bit' i inženjer, al' mali ti je!".

2 comments:

Vladimir said...

Ti, bre, nisi normalan!

Arsa said...

To majstore!!!
Ti si prvi koji se izgleda nije osetio uzdrmanim temom! Niko bre da okaci barem dimenzije pa da uporedimo kako dolikuje.

Blago Natasi, domacine :)