3.10.06

Copy / Paste

”Dragi posetioci bloga, pošto vas uglavnom boli uvo za teme o kojima pišem, odlučio sam da vam izađem u susret. Ovog puta tema sam JA. Slobodno me napušavajte do mile volje, a ja vam neću ostati dužan. Molim ljude koji imaju pozitivno mišljenje o meni da se ne mešaju.”

M.Vidojković

3 comments:

Anonymous said...

Pa dobro, mladiću, ja po prvi puta rekoh da komentariram nešto...i da bude prvo pa napušavanje...ko što lepo tražiš ugledajući se na blogera-veterana...kad ono kaže da sve komentare mora odobriti autor...c...c...pa gde je tu sloboda napušavanja?

Anonymous said...

Ups, izvinjavam se, upravo stigoh do onog gde kažeš da nećeš cenzurisati... al je sad prekasno, pa ostavljam napušavanje za neku drugu priliku...
Inače, sve pohvale za novi profile...ipak deluje životnije, bez obzira na tu nesrećnu titulu s posla:)

arsa said...

Mogao bih da poradim na profilu danas. Nešto mi bilo mrsko ranije. Razmišljao sam kako pozivam vamo samo ljude kojima sam poznat. Sad ja da pričam šta volim, šta ne... Da ne počne da liči na spomenar :)
Jeste, izbacio sam onu "jebač presretač" sliku. Ulepšaću i titulu. Mogu reći samo da radim u švedskoj firmi, pa nek svačija mašta odradi svoje :)))